Tips bij het kiezen van de juiste lockers

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar lockers spelen een belangrijke rol bij onder andere sportverenigingen, bedrijven in het algemeen en natuurlijk bij scholen. Dat scholen gebruik maken van lockers, ook vaak wel kluisjes genoemd, is bij iedereen wel bekend. Het zorgt ervoor dat de ruimte overzichtelijk en opgeruimd blijft. Daarnaast is het natuurlijk voor jezelf ook erg prettig om gebruik te kunnen maken van een locker voor het veilig opbergen van je spullen. De grootte van een locker is niet geheel onbelangrijk. Idealiter zouden we altijd een grote locker kiezen als de mogelijkheid daarvoor is. Echter is dat niet overal het geval. Voor bedrijven is het kiezen van de juiste lockers dan ook een belangrijk vraagstuk: want waar heeft iedereen behoefte aan? Lees hier de tips die je gaan helpen bij het kiezen van de juiste lockers voor jouw bedrijf.

Functie

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk om goed te kijken wat de functie is van de locker. Wat voor soort bedrijf je bent speelt hierin een belangrijke rol. Hoef je alleen kleine spullen op te bergen of is het de bedoeling dat je personeel of klanten ook grotere spullen kunnen opbergen zoals grote tassen en evenueel andere attributen zoals een motorhelm. Houd dus goed in het achterhoofd of een locker de functie heeft voor extra veiligheid voor het opbergen van waardevolle spullen of dat het de bedoeling is dat alles erin opgeborgen kan worden. Voor sportverenigingen en clubs zijn grotere lockers belangrijker dan bij bijvoorbeeld bedrijven waar kluisjes alleen gebruikt worden voor het opbergen van waardevolle spullen.

Ontwerp ruimte

Daarnaast is het goed om de ruimte waar de lockers komen te staan goed in kaart te brengen. Op deze manieren heb je goed zicht op de afmetingen en kan je precies passen en meten hoeveel lockers je kan plaatsen in de ruimte. Door middel van een goede lay-out kan je ook ervoor kiezen om verschillende lockerkasten te combineren. Dit is erg handig zodat er altijd de keuze gemaakt kan worden tussen een grote of een kleine locker. Personeel of klanten ervaren dit ook als erg prettig. Houd daarnaast ook rekening met de bovenkant van de kluisjes als je er meerder bovenop elkaar wilt stapelen.

Kortom het gebruik van kluisjes is bijna niet meer weg te denken.Maak jij gebruik van lockers bij je bedrijf? Voor een groot aanbod van lockers kan je het beste hier een kijkje nemen. De specialist als het gaat om lockers.

 

Leave a Comment

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>